کد خبر: 1314369
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰

جوان آنلاین: مدیر اطلاعات ملی امریکا از نفوذ «دولت پنهان» در نهاد‌های اطلاعاتی امریکا پرده برداشت، آنان را به سیاسی‌کاری و خیانت به مردم متهم و با لغو مجوز ۳۷ مقام، آغاز مقابله را اعلام کرد. 

به گزارش ایسنا، «تولسی گبرد» در گفت‌و‌گو با فاکس‌بیزنس گفته که جامعه اطلاعاتی امریکا را عوامل «دولت پنهان» مورد نفوذ قرار داده‌اند و این عوامل مشغول «تزریق دیدگاه‌ها و نظرات سیاسی حزبی خود» در جمع‌بندی‌های اطلاعاتی هستند و عملاً علیه مردم امریکا کار می‌کنند. رئیس اطلاعات ملی امریکا که بار‌ها وعده داده بود عوامل «سرکش» را از جامعه اطلاعاتی امریکا ریشه‌کن کند، گفت که دولت پنهان «حوزه‌های کاملی» در درون نهاد‌های اطلاعاتی امریکا ایجاد کرده است. او به این شبکه گفت: «بخش‌های زیادی وجود داشت که عوامل دولت پنهان به‌طور عمیقی در آن نفوذ کرده و مراکز یا جایگاه‌های خود را سیاسی کرده بودند؛ یا علیه مردم امریکا یا از طریق ایجاد مطالب اطلاعاتی و تزریق دیدگاه‌ها و نظرات حزبی خود.» به نظر می‌رسد موضع گبرد درمورد آنچه که «نفوذ دولت پنهان» می‌نامید، بخشی از جامعه اطلاعاتی امریکا است طی سال‌ها به‌طور ساختاری به نفع جریان دموکرات یا علیه ترامپ شده و حالا با لغو مجوز‌ها و اصلاح ساختارها، قصد دارد این نفوذ را از بین ببرد. ترامپ از همان ابتدا سیا و اف‌بی‌آی را متهم به کارشکنی علیه خود کرد، به‌خصوص در ماجرای دخالت روسیه در انتخابات. ترامپ و هوادارانش معتقد بودند که بخش‌هایی از اف‌بی‌آی، سیا و وزارت دادگستری عملاً علیه او کار می‌کنند، به‌خصوص وقتی که تحقیقات درباره دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ شروع شد. تولسی گبرد با اشاره به کسانی که او آنها را دولت پنهان نامیده، افزود: «این افراد خطرناک هستند زیرا معتقدند دیدگاه‌ها و نظرات‌شان بالاتر از قانون اساسی امریکا است؛ قانونی که همگی سوگند یاد کرده‌اند از آن حمایت و دفاع کنند و همچنین بالاتر از کسانی که توسط مردم امریکا انتخاب شده‌اند، به‌ویژه رئیس‌جمهور ایالات متحده.» این مقام اطلاعاتی امریکا افزود جامعه اطلاعاتی کشورش طی سال‌ها به شدت سیاسی شده و از اهداف و مأموریت اصلی خود فاصله گرفته است. او تأکید کرد: «موضوع بسیار ساده است. مأموریت جامعه اطلاعاتی این است که حقیقت را بیابد و حقیقت را بازگو کند. تنها شفافیت کافی می‌تواند پاسخگویی واقعی را برای جامعه اطلاعاتی تضمین کرده و یک تغییر واقعی ایجاد کند.» طی روز‌های گذشته گبرد مجوز‌های امنیتی ۳۷ مقام اطلاعاتی فعلی و سابق امریکایی را لغو کرد و آنها را به دستکاری و سیاسی کردن اطلاعات متهم ساخت. به گفته گبرد، این اقدام «اولین گام جدی برای پیگیری مأموریت اصلی امنیت ملی ما و ریشه‌کن کردن عوامل دولت پنهان» بوده است. این فهرست شامل چندین چهره برجسته اطلاعاتی امریکاست؛ از جمله «ریچارد لجت» معاون سابق سازمان امنیت ملی، «برت هولمگرن» معاون پیشین وزیر خارجه در امور اطلاعات و پژوهش و «استفانی اوسالیوان» معاون سابق مدیر اطلاعات ملی امریکا. 

لشکرکشی ترامپ به شیکاگو 

وزارت دفاع امریکا در حال تهیه برنامه‌هایی برای اعزام نیرو‌های نظامی به شیکاگو است. ترامپ با ادعای مقابله با جرم و مهاجرت، پنتاگون را به اعزام نیرو به شیکاگو ترغیب کرده است، اما فرماندار و شهردار این اقدام را غیرقانونی، سیاسی و بی‌دلیل می‌دانند. پنتاگون در حال تدوین برنامه‌ای برای اعزام نیرو‌های نظامی امریکا به شیکاگو است، زیرا دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده اعلام کرده می‌خواهد با جرم، بی‌خانمانی و مهاجرت غیرقانونی برخورد کند. روزنامه واشینگتن‌پست به نقل از مقامات مطلع گزارش داد، برنامه‌ریزی وزارت دفاع امریکا که چندین هفته است در حال انجام است، شامل گزینه‌های مختلفی می‌شود، از جمله بسیج دست‌کم چند هزار نفر از اعضای گارد ملی از ماه سپتامبر. ترامپ جمهوریخواه، روز جمعه به خبرنگاران گفت «شیکاگو به‌هم‌ریخته است» و در ادامه حملاتش به شهر‌های اداره‌شده توسط سیاستمداران دموکرات، شهردار این شهر را به تمسخر گرفت. او افزود: «احتمالاً بعدی را درست خواهیم کرد.»

برچسب ها: ترامپ ، امریکا ، دموکرات
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار